Бластирането със сух лед е работеща екологична иновация в подготовката и почистването на повърхности в индустрията. Ето нашите топ 10 причини защо да изберем този метод за почистване:

1. Спестяване на време. Постигане на отлични резултати с по-кратки цикли на почистване.

2. Машините могат да се почистват на място. Бластирането със сух лед е сух процес, който не изисква охлаждане, разглобяване и/или повторно сглобяване.

3. Спестява пари. Драстично се съкращава времето за спиране на производството, което допринася за по-добри финансови резултати.

4. Неабразивен и непроводим. почистването със сух лед щади повърхностите и може да се използва безопасно при всякакви електрически компоненти.

5. Липса на отпадъчен материал. Това не само спестява допълнителен труд и разходи за почистване, но също така означава, че в зоните на почистване работния процес може да бъде възстановен веднага.

6. Методът се използва отлично при ограничено пространство.

7. Без химия. Изключва се необходимостта от използване на опасни химически средства за чистене и рискът от тяхното въздействие върху персонала и околната среда.

8. Безопасност на оператора. При почистването няма излагане на химикали или песъчинки.

9. Бластирането със сух лед е пожаробезопасен и екологично чист процес.

10. Перфектното решенение за почистване в хранително-вкусовата промишленост.

Изберете почистване със сух лед от BlastVV и вижте как може да добавите стойност за Вашия бизнес чрез подобрена производителност, намалени отпадъци и по-ниски разходи.

Заправете своето запитване, >> (opens in a new tab)“>тук>>>