Блог

Блог на BlastVV

В тази секция на нашия сайт: blastvv.com ще намерите актуални новини, интересни моменти от работата „на терен“, последни публикации и иновации в пясъкоструенето, хидроструенето, бластирнето и боядисването.

Малко повече за пясъкоструене и абразиви

Често ще споделяме интересни проекти по пясъкоструене с нашата мобилна техника, както в София, така и в обектите в цялата страна.

Ще разкажем за най-добрите абразиви на пазара за пясъкоструенето и песъкоструйната обработка.

Всичко за почистването със сух лед

Горди сме с резултатите, които постигаме при почистването със сух лед. Екипите ни реагират на запитвания за бластиране/почистване със сух лед както в София, така и в цялата страна. Очаквайте кадри и повече информация за проектите, по които почитваме чрез сух лед.

Нанасяне на корозионна защита/антикорозионно покритие (АКЗ)

Полагането на корозионна защита, чрез нанасяне на антокорозионно покритие е следваща логична стъпка за подобряване състоянието на почистените от BlastVV обекти (чрез пясъкострене, почистване със сух лед и всички видове бластиране). В Блога ще разкажем и за тези проекти.

Цена за пясъкоструене, цена за почистване със сух лед, цена за антикорозионна защита и други

Ценообразуването в нашата работа е строго индивидуално. Цена за пясъкотруене, цена за почистване със сух лед, цена за нанасяне на антикорозионна защита или индустриално боядисване се дава след оглед.

В практиката ни и годините работа в индутрията категорично показват необходимостта от индивидуален подход и ясна преценка на състоянието на обектите за почистване. Най-добрата оценка се прави след оглед.

Заявете оглед и консултация за вашия обект на:

Телефон: 0876 01 01 31 и 0886 35 77 66

Email: info@blastvv.com

BlastVV

Пясъкоструене, Бластиране, Хидроструене, Хидро пясъкоструене, Боядисване, Почистване със сух лед, Антикорозионна защита (АКЗ), Почистване и полиране на джанти и други.

Контакти

🌐 Адрес: ул.Оралица №44, п.к. 1278, ж.к. Бенковски, София

☎ Телефон: +359876010131 и +359886357766

📧 Email: info@blastvv.com

Свържете се с нас: