Индустриално боядисване

Индустриално боядисване

Боядисването не само защитава металните конструкции от въздействието на слънчевите лъчи, влагата, промишлените замърсявания, но им придава приятен красив вид. Ето защо правилният подбор на боя е от изключителна важност за крайния резултат. В BlastVV предлагаме предварителната подготовка на повърхностите за оптимален резултат. Пясъкостуене, хидроструене или хидро пясъкоструене ще спомогнат за постигнае на здрави и чисти повърхности, готови за полагане на грунд. Когато грундът изсъхне, може да се пристъпи към същинското боядисване. Боята придава естетичен и завършен вид на обработваните площи. Защитава конструкциите и стените от атмосферните влияния и многократно удължава живота им.

Боядисването на метални елементи, танкери, казани и други метални контрукции в промишлеността се извършва със специални бои и лакове с добра покривна способност и светлинна устойчивост.

Освен с голямата си трайност, те се отличават и с висока еластичност, която не се променя с времето.

За нашите индустриални клиенти предлагаме и боядисване по безвъздушен метод, полагане на противопожарни бои, нанасяне на антиерозийни, хидрофобни покрития върху бетони и естествени материали-камък и дърво.

Свържете се нас, тук>>>

BlastVV

Пясъкоструене, Бластиране, Хидроструене, Хидро пясъкоструене, Боядисване, Почистване със сух лед, Антикорозионна защита (АКЗ), Почистване и полиране на джанти и други.

Контакти

🌐 Адрес: ул.Оралица №44, п.к. 1278, ж.к. Бенковски, София

☎ Телефон: +359876010131 и +359886357766

📧 Email: info@blastvv.com

Свържете се с нас: