Хидроструене

Хидроструене

При хидроструенето, познато още като водно бластиране или водоструене, повърхностите биват третиратни с водна струя под високо налягане. Комбинацията от специални дюзи, приспособления и енергията на струята (около 250 бара) бластира повърхността за постигане на почистващ ефект. Този метод се използва предимно за почистване на фасади, за елиминиране на замърсявания от метални или бетонни контрукции. Веднъж почистени, повърхностите са готови за нанасяне на бои, мазилки, лепила за топлоизолация и други строителни смеси.

Хидроструенето е изключително ефективно при почистване и подготовка на основите, ето защо все по-често се предпочита в много области на строителството: почистване на фасади, измиване на каменни и керамични облицовки, премахване на наслагвания при съоръжения и конструкции.

Приложение: в строителството, за подобряване на градската среда в малки и големи общини и населени места.  За почистване на фасади, измиване на каменни и керамични облицовки, премахване на наслагвания при съоръжения и конструкции.

Заявете оглед или направете консултация, тук >>>

BlastVV

Пясъкоструене, Бластиране, Хидроструене, Хидро пясъкоструене, Боядисване, Почистване със сух лед, Антикорозионна защита (АКЗ), Почистване и полиране на джанти и други.

Контакти

🌐 Адрес: ул.Оралица №44, п.к. 1278, ж.к. Бенковски, София

☎ Телефон: +359876010131 и +359886357766

📧 Email: info@blastvv.com

Свържете се с нас: