Хидро пясъкоструене

Подобно на пясъкоструенето и при хидро пясъкоструенето абразивните частици се ускоряват чрез сгъстен въздух.

Технологията се прилага за почистване на метални конструкции и елементи от ръжда, боя или други покрития наслоени по тях. Комбинира се механичното действие на абразива, хидродинамичното въздействие на водата под високо налягане, като по този начин се гарантира постигането на високи стандарти за чистота в отсъствието на замърсяване на въздуха.

Този метод се предпочита за използване предимно при обработка на каменни и бетонови повърхности на места, където не бива да се вдига прах.
При работа по фасади на сгради в урбанизирани зони, смесеното абразивно действие и водната струя под налягане, гарантират пълното отсъствие на прах в атмосферата.

Приложение: почистване на метални врати, решетки, машини, лодки, яхти, силно замърсени повърхности, каменни огради, фасади, паметници, настилки, мозайка, бетон, тухли, колони, графити, метални детайли, шасита, строителна и промишлена техника и други.

BlastVV

Пясъкоструене, Бластиране, Хидроструене, Хидро пясъкоструене, Боядисване, Почистване със сух лед, Антикорозионна защита (АКЗ), Почистване и полиране на джанти и други.

Контакти

🌐 Адрес: ул.Оралица №44, п.к. 1278, ж.к. Бенковски, София

☎ Телефон: +359876010131 и +359886357766

📧 Email: info@blastvv.com

Свържете се с нас: